Peluc

Peluc neix com a taller d'estampació de roba per nens, l'any 2008.
Al cap d'un temps fent fires i veient que no hi ha gaire oferta de roba petita, que sigui una mica diferent, em sento motivada a dissenyar els meus propis models, exclusius, divertits i sobretot funcionals.

Faig roba des de primera posta fins a 8-10 anys. Per encàrreg també puc confecionar models per adults, disfresses, vestuari per espectacles i vesteixo gegants, gegantons, cap-grossos, qualsevol disseny que us faci falta.

Al taller només hi treballo jo que ho faig tot, des del disseny inicial, patronatge, tallatge, confecció, etiquetes....per això la meva producció és molt limitada i exclusiva.
Acostumo a utilitzar retalls de tela, això fa que depenent de la mida del retall pugui fer una o més peces del mateix model. Tot i això, com a màxim confecciono una peça per talla d'alguns dels models. Quan he confeccionat vestits o samarretes, que son els que necessiten més quantitat de roba, amb els trossets de tela que sobra confeciono els pantalons turcs, havent-los de fer, moltes vegades, apedaçats de diferents tipus de textures, colors i estampats.
Si estas interessat/da en alguna peça et pots posar en contacte amb mi al correu electrònic: pelucestampats@yahoo.es , explicant-me quin és el model que vols, la talla, si vols alguna modificació, etc.... i te l'enviaré per correu.

Passeja't per les imatges del blog, espero que t'agradi!!


Judith.

dimarts, 3 de maig del 2016

No us perdeu la nova linea de roba bàsica que estic confeccionant!! està penjada a la pestanya de VESTITS i JERSEIS I SAMARRETES, a veure que us sembla!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada